Hírek

Orfűre látogat az Öt Tó Kupa

2014.08.21.

Augusztus 29-31-én kerül megrendezésre immáron hatodik alkalommal a Compass Vitorlás Napok az orfűi Pécsi-tó egyik legnagyobb vízi-sport eseménye. A verseny harmadik éve része az Öt Tó Kupa versenysorozatnak.

Hasznaltvitorla.hu

Idén is színes programokkal várják a vitorlázókat és az érdeklődőket, az orfűi vitorlás, szörf és modellvitorlás klubok valamint a Compass magazin, mint társszervező. A vitorlásversenyek szombaton és vasárnap lesznek, de már a pénteki felvezető nap is bővelkedik programokban.

Pénteken evezős vetélkedő, water jump és a tó körüli kerékpáros fröccs-szörp túra lesz. A kerékpáros túrához korlátozott számban biztosított a kerékpár kölcsönzési lehetőség. Szombaton kezdődik a vitorlázás az Op, Laser, Finn és Kalóz valamint a szörf osztályok részvételével. Szombat este nosztalgiatalálkozó és a Baranya Vitorlázásáért díj átadását követően vacsora és mólóparti zárja a második napot. Vasárnap szervezett reggeli után vitorlás és szörf futamok kezdődnek és tartanak kora délutánig, amikor a díjátadóval és záróünnepséggel fejeződik be a VI. Compass Vitorlás Napok.

Idén a modellvitorlás programok csupán átmenetileg maradnak távol a rendezvénytől, mivel egy héttel korábban Orfű modellvitorlás Európa Kupát rendez jelentős külföldi részvétellel.

Bővebb információ: http://www.vitorlasnapok.hu/

 

További hírek

Videók